Véronique Van den Brande, Belgium

Company: A FORTIORI
Name: VAN DEN BRANDE VERONIQUE
Country: BELGIUM

Address
Nellekenstraat 85
1750 Lennik

Mobile Phone: +32 477 800 820
E-mail: veronique.vandenbrande@a-fortiori.be
Website: www.a-fortiori.be

OVER A FORTIORI

A Fortiori is initieel opgericht om allround HR-oplossingen te bieden aan organisaties en ondernemingen. Dat is nog steeds de core business van A Fortiori, al zijn onze diensten door de jaren heen steeds breder geworden. Naast HR services bieden wij een spectrum aan opleidingen en kunt u ook voor coaching en horse assisted coaching bij ons terecht.

HR-oplossingen met focus op mensen

“The value of a business is a function of how well the financial capital and the intellectual capital are managed by the human capital. You’d better get the human capital part right.” ― Dave Bookbinder

Om goede resultaten te behalen, moet u vaak weloverwogen beslissingen nemen.

Dan is een sterk HR-beleid onontbeerlijk. Het succes van elke organisatie staat of valt immers met de mensen die er dagelijks aan de slag zijn. A Fortiori heeft de kennis & kunde om u hierin te ondersteunen.

De leading lady achter A Fortiori is Véronique L. Van den Brande. “In de loop van mijn carrière heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Afkomstig uit een familie van ondernemers, zit entrepreneurship in mijn genen. Voortdurend nieuwsgierig om weer bij te leren, heb ik mijn kennis verder uitgediept in de arbeids- en organisatiepsychologie. Hierin ontwikkelde ik solide vaardigheden in verschillende HR-gerelateerde domeinen, alsook heel specifiek als coach & trainer.”

Persoonlijke en professionele groei

“Met 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld, levenslang leren en een hart voor mensen, kan ik zeggen dat ik het beste in hen naar boven haal,” aldus Véronique. Professionele groei is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke groei. Het is de sterkte van A Fortiori om verder te kijken dan louter naar de professionele kant van uw organisatie.

A Fortiori investeert in mensen en is de juiste partner voor persoonlijke en professionele groei, zowel op de werkvloer als voor particulieren. Transparante communicatie, hoge integriteit en wederzijds respect dragen wij hoog in het vaandel.

Dankzij opleidingen op maat, individuele coaching en teamcoaching, ondersteunt A Fortiori werknemers, leidinggevenden, ondernemers alsook particulieren om hun volle potentieel te bereiken.