Michelle Illegems, Belgium

Company: SISU
Name: Michelle Illegems
Country: Belgium

Address:
Daleja Stables Den Bouw 29
2990 Wuustwezel

Phone: +32 475 94 92 64
E-mail: hello@sisu-coaching.be
Website: www.sisu-coaching.be

De werkvloer … de plaats waar we werken maar vaak onszelf niet zijn. De plaats waar we een rol vervullen en waar velen die rol ook spelen. De plaats waar velen ver verwijderd zijn van zichzelf. SISU laat je graag kennismaken met een werkvloer waar je dicht bij jezelf, je essentie kan blijven. Helder, veilig en ongefilterd ….

SISU, een Fins begrip dat uitdrukking geeft aan moed, volharding, veerkracht, een actie mindset die mensen aanzet voorbij de grenzen te gaan. SISU is authentiek en zit in ieders essentie, het tegenovergestelde van uiterlijk vertoon. Dit is wat je zal aanspreken in het werk met paarden. We nemen je mee naar verbinding met je essentie, voorbij de ratio, recht naar je buik. Paarden hebben geen boodschap aan uiterlijk vertoon. Bij hen kan je je niet verstoppen, komt je ware ik, je essentie, vanzelf en zonder woorden bovendrijven.

Paarden kunnen je laten zien wat je gedrag, gedreven door je eigen gedachten en emoties, als gevolg heeft op jezelf en op de mensen naast jou. Paarden luisteren niet naar onze woorden. Ze luisteren naar onze bewegingen, onze ogen en subtiele gezichtsuitdrukkingen. Ze interpreteren onze stiltes. Ze horen alles wat wij niet in woorden uitdrukken. In combinatie met een coachende begeleiding zal je op een heldere, ongefilterde manier je essentie kunnen voelen en je gedrag leren bijsturen. We zoeken naar jouw unieke manier om, vanuit jezelf, verbinding met de mensen in jouw kudde te creëren.

Samen met mijn paard help ik leidinggevenden en hun teams groeien, samen verbinden we hen met hun essentie, of met hun kern zo je wil.

Van daaruit leidinggeven en samenwerken is immens waarde- en impactvol.

WEES WELKOM