Barend Gerretsen, HorseDream Netherlands

Company: Zeyn, voor ruimer perspectief
Name: Drs. Barend Gerretsen
Country: Netherlands

Address:
Roggeland 9
NL-7225 NH Olburgen, Gld

Phone: +31 575 450123
Mobile: +31 6 242 15330

E-mail: barend.gerretsen@zeyn.nu
Website: www.horsedream-nederland.nl

Zeyn stimuleert individuen en teams het beste uit zichzelf te halen met een compleet aanbod aan training, coaching, workshops en assessments. Het thema ‘persoonlijk leiderschap’ staat hierbij centraal; van coaching met paarden en kookworkshops tot mindfulness en individuele coachings-trajecten. Door inspirerende ervaringen levert Zeyn een concrete bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen op de manier die het beste bij ze past.

In de visie van Zeyn is (persoonlijk) leiderschap de belangrijkste voorwaarde om teams en organisaties te laten groeien.

Persoonlijk leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf. Wanneer je vooruitgang wilt boeken in het leven, moet je groeien en je ontwikkelen. Inzicht in jezelf is daarvoor cruciaal: wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naar toe? Wat heb ik daarvoor in huis en waar zitten mogelijkheden?

Mensen die de regie over hun leven in eigen hand hebben, staan in hun kracht, halen uit hun leven wat erin zit. Ze benutten hun vermogens en talenten en komen tot hun recht als persoon. Daarmee geven ze hun persoonlijk leiderschap inhoud. Mensen worden zo effectiever in en meer betrokkenen bij hetgeen zijn doen en bieden zo zichzelf en de maatschappij een grotere meerwaarde.